Om YogaPlan

© Copyright 2015 - Yogaplan

Köpingsvägen 40

Västerås

0730-26 00 71

Mediyogan utförs sittande på mjuk ullmatta eller stol. Lugna rörelser kopplade till en djup och medveten andning där fokus ligger på hur det känns just i dig.

Passet guidas av utbildad instruktör i mediyoga.


Lotta Pressfeldt

Diplomerad mediyoga- och hormonyogainstruktör

Cert.Andningsinstruktör
YOGAPLAN startades upp i april 2014 i Västerås.

Studion erbjuder främst MediYoga och fungerar som en oas där du ska ha möjlighet att hitta tillbaka till hälsan och balansen i livet.


Här finns en matta också för dig som bara behöver ro och stillhet.

Du behöver inte komma och prestera ett helt program men du kanske behöver komma hemifrån för att hitta lugnet och meditera. Då ska det också vara ok.


Jag som driver verksamheten heter Lotta Pressfeldt och har en bakgrund inom skolans värld och har senare arbetat med gravt funktionshindrade människor.


Jag är utbildad:

-Instruktör i mediyoga (medicinsk yoga)

(Mediyogainstitutet i Stockholm)

-Hormonyogainstruktör (Ellen Engvall, Yoga för kvinnans hormonsystem)

-Andningsinstruktör (Anders Olsson, Medveten andning)Yogan har alltid varit viktig för mig som ett redskap att kunna koppla bort vardagsstressen. Den milda formen av yoga visade sig kunna ge mig det och mycket därtill. Som den enda disciplin av yoga som förekommer inom vården, kändes det naturligt att välja just mediyogan.ALLA KAN och alla behöver stanna upp ibland. Vi möter så många intryck i vardagen och har svårt att värja oss för stress och de problem som uppkommer till följd av den, att yogan borde vara en självklar del i varje människas liv. Investera i dig själv och en bättre hälsa!

Det du inte kan utföra fysiskt med din kropp kan du istället visualisera. Ett sätt att behålla fokus som är en väsentlig del i yogan.


För mig är det fantastiskt att kunna ta emot alla som vill, oavsett fysisk förmåga och få ta del av hur människor blir hjälpta i sin vardag till ett enklare liv. Att få lära ut redskap som faktiskt har effekt.På YOGAPLAN har du möjlighet att gå på pass en eller flera gånger i veckan.

Du kan också välja att boka enskild session där vi tittar på din situation och lägger upp ett bra program just för dig.

Som företag kan du ta kontakt för ett bra upplägg där du som arbetsgivare kan ge dina anställda möjlighet att må bättre, prestera bättre, minska sjukfrånvaron och framför allt hitta tilltron till sig själv och sin egen förmåga.


Här kan du också BÖRJA YOGA NÄR DU VILL

under hela terminen. Du ska inte behöva "stå över" för att du inte har möjlighet att börja vid terminsstart, utan tar bara kontakt och bokar in dig på ett pass.


YogaPlan hittar du på Köpingsvägen 40. (Ovanför djurkliniken)

En trappa upp (hiss finns).


Varmt välkommen!!


Lotta

"When ego is lost, limit is lost. You become infinite, kind, beautiful."


-Yogi Bhajan

OM YOGAPLAN