Nyheter

© Copyright 2015 - Yogaplan

Köpingsvägen 40

Västerås

0730-26 00 71

TYST MEDITATION


To 20/2 kl.18.45-19.45


Idag drunknar vi nästan i stimulans utifrån. Distraktioner som gör oss mer eller mindre stressade och lite trögtänkta i slutändan. Hjärnan blir ”överhettad” och får kanske sällan den återhämtning av tystnad och stillhet som behövs för att de viktiga sakerna i livet ska få plats. Själva livet, i sin rätta form riskerar att komma i andra hand.
Behöver du en plats eller en möjlighet att hitta den där stillheten för en stund? Vill du ge dig själv möjligheten att leva fullt ut i stunden att få tillbaka förmågan att fatta de verkliga och viktiga besluten?
Kom på en timmes helt tyst meditation.


Du som anmäler dig till den här timmen i stillhet, kommer att få ett mail med tydliga instruktioner hur det går till och hur du kan meditera.
Du behöver inte ha några kunskaper med dig från tidigare meditation. Alla kan sitta i stillhet under en timmes tid. Kom som du är och gå hem som du är. Vi samtalar inte.

Endast praktiska och absolut nödvändiga frågor får tas upp under vår stund i tystnad. Helst klaras sådana frågor upp innan via mail eller telefon.
Behåll sedan det lugn du byggt upp under meditationen så länge du kan efter sessionen och använd din djupaste närvaro och klara medvetenhet inför saker du möter i vardagen.


Vi sitter i en timmes tid på ullmatta eller meditationskudde. Stol finns till dig som behöver det. Du kan om du vill, byta position under meditationen. En timme är ganska lång tid då det gäller att sitta helt stilla. Acceptera att du måste korrigera hur du sitter och låt bara positiva tankar råda.


Jag finns där under hela meditationen och signalerar start, mellantid och slut.
Efter meditationen kan du ta en kopp te i hallen, detta också i tystnad och sen är sessionen slut och du går hem.


Pris: 100 kr


Anmälan senast 1 dag innan för att jag ska hinna få ut den information som du behöver.

       


"Be present every day.."


-Yogi Bhajan