Nyheter

© Copyright 2015 - Yogaplan

Köpingsvägen 40

Västerås

0730-26 00 71

     

INDIVIDUELLT GONGBAD eller GONGBAD FÖR 2 PERSONERLåt mig boosta ditt immunförsvar med en timmes helt underbar djupavslappnande vila till gongarnas breda, mäktiga och läkande ljud. 

Nu om någon gång kan det här vara det du allra mest behöver i tider av ofrivillig stress.


Det individuella gongbadet passar alla och kanske framför allt dig som är lite äldre och som av hälsoskäl inte bör umgås med för många människor samtidigt.


Ljud har funnits genom alla tider som en form av healing och välbefinnande. Ljud som omsluter och känns positivt har visat sig har en helande verkan och som sänker stressnivåerna och blodtrycket märkbart. I tider av mycket yttre stress producerar kroppen mer av stresshormonet kortisol vilket på sikt kan verka skadligt på kroppen. 


Gongens ljud tar dig in i ett tillstånd av djup avslappning där kroppen får möjlighet att läka på alla nivåer.


"Badet" tar en timme där du ligger skönt på mjuk ullmatta och med slutna ögon. Du själv behöver inte göra någonting utan slappnar bara av och tar emot ljud med helande vibrationer i hela ditt system.

Är du extra ljudkänslig kan du använda öronproppar de första gångerna. Effekten blir densamma.


Investering:


INDIVIDUELLT GONGBAD 60 min 600 kr  (alternativt 4 klipp på ett 10-kort)

GONGBAD FÖR 2 PERSONER 1100 kr  (alternativt 7 klipp på ett 10-kort)


OBS! Antalet klipp gäller för dig som som köpt kort till de nya och lägre priserna. Har du ett äldre kort till ordinarie pris gäller 3 respektive 6 klipp.

       


"Be present every day.."


-Yogi Bhajan