KALENDARIUM

GONGBAD

Tid: kl 14-15 samtliga datum

Söndag 9/8
Söndag 23/8
Söndag 13/9
Söndag 11/10
Söndag 8/11
Söndag 13/12

Pris per gång: 300 kr (klippkort gäller ej)

TEMAKVÄLLAR


MANTRASÅNG – KIRTAN

17/11 kl 18-19.10
Varmt välkommen på en skön mantrasång/kirtankväll. Alla, oavsett tidigare erfarenhet är välkomna.

Under drygt en timme fröjdas vi tillsammans med vackra mantran. Vi sjunger från hjärtat ackompanjerade av gitarren. Älskar du att sjunga mantran och känna stödet och kraften/energin i att ljuda tillsammans i grupp är denna kväll verkligen något för dig.

När du sjunger ett mantra uppehåller du dina tankar kring något positivt eller neutralt om du så vill. De annars så vanliga negativa tankarna trängs undan. Mantra är ett kodat ljud med särskild betydelse, som förmår tränga igenom ditt tankebrus. Det har effekt oavsett om du förstår dess mening eller ej. När du upprepar samma ord/ljud om och om igen får sinnet ingen ny stimulans, och tankeverksamheten lugnar ner sig. Studier har visat att man genom mantrameditation kan öka serotoninhalten i hjärnan, vilket i sin tur kan minska nedstämdhet och kronisk smärta. Även kortisol- och adrenalinproduktionen sägs minska och därigenom minskar även riskerna att drabbas av stressjukdomar.

Pris: 200 kr eller ett klipp på kortet.
Plats: Yogaplan, Kaserngatan 30
Föranmälan gäller.


ADVENTSMYS – Mantrasång och Gongbad

29/11 kl 15 -17

Vi ljudar in advent med en fin stunds mantrasång och ett riktigt djupavslappnande gongbad. Inga förkunskaper behövs och alla som är nyfikna är välkomna att anmäla sig. Först till kvarn då salen inte tillåter alltför många nu i Coronatider.

Pris: 350 kr. I priset ingår också en fika. Klippkort gäller ej.
Plats: Yogaplan.