VARMT VÄLKOMMEN TILL YOGAPLAN!

Yogastudion för dig som är nyfiken nybörjare eller rutinerad yogautövare, gammal som ung, för dig som vill yoga någon gång ibland, varje dag eller ett par dagar i veckan. Yogaplan har ett fast liggande schema där du kan boka in dig på Mediyoga, Mediyoga+Gongvila, Yogamix eller Yogamix+Gongvila. I kalendariet hittar du aktiviteter såsom Gongbad, Mantrasång och Temakvällar. Kalendariet uppdateras hela tiden så håll koll! Vi ses på Östermalmsgatan 2! Nya lokaler och nya sköna yogapass!

 

Covid19 information

I höst kör vi gruppass i stort sett som vanligt men följer alla de regler och restriktioner som finns för att förhindra smittspridning. Det vill säga att grupperna kommer att bli begränsade i antal för att avstånd ska kunna hållas. Mattorna är placerade så man inte ligger för tätt. Du som deltar i yogan tar med egen rejäl handduk eller liknande att ha under dig på passet samt att du är noga med handhygien före och efter yogan. Självklart stannar du hemma vid minsta symtom på sjukdom. Vi undviker trängsel så mycket det går bl a genom att i möjligaste mån byta om hemma alternativt byta enbart byxor på plats. Kom i god tid för att sprida gruppen på ett bättre sätt. Är det folk i hallen, stanna då utanför tills du ser att de före dig gått vidare in i salen.
Var rädd om dig och var rädd om andra. Varmt välkommen i på yoga i höst!

Deltagares röster om yogan:

”Jag har läkt till kropp och själ av Mediyoga. Då allt är för mycket, alla intryck anfaller, är det en nåd att få blunda, vara i det värmande omslag, det läkande förband som Mediyogans lugna form erbjuder. Jag har fått min sömn tillbaka. Erövrat ett inre lugn. Bättre förmåga att fokusera – att vara i det jag för tillfället är i. Den välgörande djupandningen bär mig alltid, har jag alltid med mig, skapar lugn, bättre syresättning, mitt blodtryck har sjunkit till normala värden…”

“För mig har yogan förändrat allt. Genom medveten andning, bättre hållning och ökad muskelstyrka har jag nu skönare sömn, inre ro och ökad förmåga att vara här och nu. Jag har utvecklat min kroppskännedom och fått verktyg att hantera spänningar, vilket bidrar till minskad värk och bättre livskvalitet. Efter fyra år på Yogaplan förstår jag att min yogaresa bara har börjat och ser fram emot att den blir livslång.”

Viktigt:

 • All träning sker på eget ansvar!
 • Använd bekväma kläder.
 • Kom i god tid så passet kan börja på utsatt tid.
 • Skor behövs ej, vi tränar barfota.
 • Undvik att äta för nära inpå passet.
 • Var varsam med kroppen vid olika tillstånd, t.ex. vid skada, graviditet eller menstruation.
 • Utför aldrig yoga under påverkan av alkohol eller droger.
 • Om du tar någon medicin, konsultera din läkare om kombination med Mediyoga.
 • När vi yogar tillsammans i yogasalen blir lukten och luften bättre om alla är rena från början.
 • Undvik starka parfymer och dofter. Tänk även på de som har allergi mot husdjur. Vi är många som använder samma mattor.
 • Yogaträning är en process som tar tid – låt den göra det!
 • Lämna din inre kritiska röst utanför salen och tillåt dig att tycka om dig själv precis som du är!